Hop til undermenu
Nyheder
18.11.2021

Danske Filminstruktører søger ny chefjurist

Vil du være med til at udvikle foreningen Danske Filminstruktører og arbejde for at sikre de bedste vilkår for filminstruktører i Danmark, og er du interesseret i personaleledelse? 

Har du erfaring med kommercielle forhandlinger, politisk tæft og kan du samarbejde med mange forskellige aktører i branchen? 

Så er jobbet som chefjurist hos Danske Filminstruktører måske noget for dig.

Dine primære arbejdsopgaver bliver:

  • Forberedelse og deltagelse i forhandlinger af kommercielle rettighedsaftaler og overenskomster med producenter, broadcastere og streamingtjenester 
  • Ledelse af foreningens to kontraktjurister, herunder både personaleansvar og faglig ledelse
  • Deltagelse i samarbejde på tværs af branchen, særligt i regi af fællesorganisationer som Create Denmark og Copydan
  • Deltagelse i strategiudvikling og -implementering internt i organisationen og på tværs af branchen
  • Løbende opgaver med udformning af høringssvar, vedligeholdelse af foreningens privatlivspolitikker (GDPR), medlemskommunikation og deltagelse i politisk lobbyarbejde
  • Betjening /rådgivning af vores bestyrelse, som består af aktive og engagerede filminstruktører 

Vi kan tilbyde

En fuldtidsstilling med høj grad af selvstændigt ansvar og spændende opgaver i et kunstnerisk og levende miljø med højt til loftet. Vi prioriterer fællesskabet højt og har mange sociale arrangementer. Møder om aftenen vil også forekomme. Vi bor i indre by i et kontorfællesskab med Danske Dramatikere og Danske Sceneinstruktører. 

Du kommer til at arbejde tæt sammen med resten af vores sekretariat og bestyrelse, altid med udgangspunkt i at varetage vores medlemmers interesser på bedste vis. Derudover kommer du til at arbejde meget tæt sammen med de øvrige kunstnerforbund og andre aktører i branchen. Rejseaktivitet vil forekomme i mindre omfang. 

Løn- og ansættelsesvilkår efter nærmere aftale.

Kvalifikationer 

Vi forestiller os, at du er uddannet cand. jur. eller cand.merc.jur. med mindst 5 års erfaring, gerne fra en interesseorganisation eller i øvrigt fra medie- og kulturbranchen. Du har solid erfaring med forhandlinger, god kommerciel og politisk forståelse, kendskab til ophavsret og rettigheder i øvrigt samt en veludviklet evne til at kommunikere med både vores medlemmer, samarbejdspartnere og modparter. Du skal kunne trives i en travl hverdag med mange forskellige opgaver og korte beslutningsveje. 

Som person har du et godt humør, og du er empatisk, samarbejdsorienteret, udadvendt, initiativrig og trives med at arbejde i et uformelt miljø. Det er en fordel men ikke et krav, at du har erfaring med personaleledelse.

Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til Sekretariatschef Sandra Anne Piras på nr. 26199089 samt via foreningens hjemmeside www.filmdir.dk Ansøgningsfrist er 7. december kl. 12 og ansøgningen, CV og eksamensbevis bedes sendt til mailadressen: job@filmdir.dk mærket ”Chefjurist”.

Danske Filminstruktører er den faglige organisation for omkring 600 filminstruktører, der beskæftiger sig med alle former for instruktions- og manusopgaver, såsom instruktion og manuskriptskrivning af spillefilm, tv-serier, dokumentarfilm, reklamefilm, animationsfilm m.m. Læs mere om os på www.filmdir.dk