Hop til undermenu

Første lederkursus for medlemmer om retssikkerhed og lederskab

Webinar med advokat Miriam Michaelsen

Miriam er en af de mest erfarne advokater indenfor rådgivning og undervisning af organisationer i chikane og krænkende adfærd.

Det første medlemsmøde er et digitalt lederkursus om instruktører, arbejdsmiljø og grænseoverskridende adfærd, hvor sekretariatschef i Danske Filminstruktører Sandra Piras samtaler med Advokat Miriam Michaelsen. Kurset er det første af to lederkurser til at imødegå grænseoverskridende adfærd, som vi udbyder til vores medlemmer.

Du bliver klogere på: 

Hvilken bagvedliggende lovgivning, der regulerer området, og hvor det formelle og juridiske ansvar for at forebygge og stoppe krænkende adfærd er placeret. Dette vil også have betydning for de krav om erstatning, som kan komme ud af disse sager. Udover at tale om den juridiske håndtering og processer, vil vi komme ind på en række ældre cases, flittigt beskrevet af dagspressen. 

Miriam Michaelsen er advokat og partner i NJORD Law Firm og har mange års erfaring med at rådgive og undervise virksomheder i ansættelsesret og HR, herunder netop om sexisme, chikane og krænkende adfærd. Miriam havde en helt fremtrædende rolle som advokat i ”Umbrella-sagen” og står desuden i spidsen for NJORDs tværfaglige juridiske team, som rådgiver og fører retssager om digitale krænkelser. 


Hvornår foregår kurset?
Første kursus er netop blevet - afholdt som et webinar d. 7. januar. Hvis der er interessese for det blandt vores medlemmer afholder vi et kursus mere til sommer og melder ud herom.