Hop til undermenu

24.10.2019

#MeToo - erfaringer fra USA Event for medlemmer

Vi får eksklusivt besøg fra Hollywood og inviterer vores medlemmer til en eftermiddag med kvinden bag Producers Guild of America’s store indsats, der skal forebygge grænseoverskridende adfærd på film og tv: Kathy Garmezy.

Torsdag d. 24. oktober kl. 16 – 18.30 i KLUB – Linnésgade 25, 1361 København K 

Kathy er tidligere National Executive Director i Directors’ Guild of America og er nu kvinden bag et omfattende undervisningsprogram til film og tv-producenter. Hun har bl.a. afsøgt de ”grå områder” i samarbejdskulturen i Hollywood og har skabt et hands on materiale til den amerikanske film og tv-branche. 

#MeToo- og krænkelsessagerne i Hollywood har skabt stor forvirring om, hvad der er tilladt, og hvad der ikke er. Det kan være et miljø med stor intimitet og en uformel omgangstone, hvor det kan være ekstremt vanskeligt at konfrontere sine kollegaer, hvis et problem opstår. 

Arrangement afholdes sammen med Dansk Skuespillerforbund, Producentforeningen & Danske Filminstruktører

Vi har et fælles fokus på grænseoverskridende adfærd og vores medlemmer har tidligere modtaget et link til Undersøgelsen om grænseoverskridende adfærd i film-, tv- og scenekunstbranchen, som flere af vores brancheorganisationer er initiativtagere til i fællesskab med Århus Universitet. 

Under eventen tager vi en status på de danske forhold og afsøger, om de amerikanske erfaringer kan bruges i dansk kontekst. 

Tilmelding efter først til mølle-princippet senest d. 22. oktober på mail@filmdir.dk 

 Vi glæder os til at se jer!

 Venlig hilsen

 Dansk Skuespillerforbund, Producentforeningen & Danske Filminstruktører

 

 

 

Eksport begivenhed til din kalender