Hop til undermenu
Nyheder
24.10.2019

Akkreditering til CPH PIX

Kære medlem

Igen i år, får du som medlem af Danske Filminstruktører, akkreditering til CPH PIX, der  i år er en WEEKEND-udgave, som finder sted fra 14.-17. november. Det er udelukkende via CPH PIX, du får akkrediteringen og ikke via Danske Filminstruktører. 

Sådan får du akkrediteringen:

•    Please login to your existing CPH PIX profile or create a new one at https://vp.eventival.eu/cphpix/2019  (please make sure to fill in your contact information and add a photo to your profile in order for the accreditation to be approved.)
•    Request the Industry Accreditation and fill out the form. In the VP request note, please write: Danske Filminstruktører.
•    Within a couple of days, you will receive a confirmation letter of your application.

Yderligere inviterer PIX medlemmer af Danske Filminstruktører til at deltage i to særlige film + talks under årets WEEKEND-udgave af CPH PIX, der finder sted fra 14.-17. november – se her:

Begge arrangementer er gratis at deltage i for medlemmer af Danske Filminstruktører, men kræver tilmelding. Send en mail til industry@cphpix.dk, hvis du ønsker at deltage i et eller begge arrangementer. Bemærk, at tilmeldingen er bindende, og vi skal bede dig om at melde afbud senest 48 timer før arrangementets start, hvis du alligevel skulle blive forhindret i at deltage

Young Master: Bas Devos i samtale med Rasmus Kloster Bro
Lørdag 16/11 kl. 16:30-18:45 i Cinemateket

I en alder af 36 og med blot tre film under bæltet, har belgiske Bas Devos allerede markeret sig som en af sin generations mest spændende auteurs, der i den grad formår at give den politiske virkelighed kunstnerisk kant. Hans anden spillefilm HELLHOLE om følgerne af terrorangrebene i Bruxelles i 2016 havde premiere på årets filmfestival i Berlin i februar, og kun tre måneder senere i Cannes fik hans efterfølger GHOST TROPIC premiere. Se HELLHOLE og mød Bas Devos i samtale om terror, metropoler og filmkunst med den danske instruktør Rasmus Kloster Bro. Efter talken byder den Belgiske Ambassade på belgiske øl og tapas i Asta Bar.

Mød Nadège Trebal i samtale med filmkritiker Nanna Frank Rasmussen
Fredag 15/11 kl. 17:00-19:00 i Empire

I årets program finder vi franske Nadége Trebal, der har begået sin første spillefilm 'Twelve Thousand', som fik verdenspremiere i Locarno tidligere i år. Trebal står bag to prisbelønnede dokumentarfilm 'Bleu pétrole' og 'Scrap Yard' - begge om rå mænd, der arbejder på bunden af industrien. Den type mand har hun nu genskabt i fiktionsform i 'Twelve Thousand' med Arieh Worthalter i hovedrollen og hende selv som kvinden i hans liv. Mød Trebal i en samtale med filmjournalist Nanna Frank Rasmussen efter visningen af 'Twelve Thousand' fredag den 15/11 i Empire.

CPH PIX glæder sig til at byde dig velkommen på årets festival.