Hop til undermenu
Nyheder
22.12.2022

Danske Filminstruktører søger Chefjurist

Vil du være med til at udvikle foreningen Danske Filminstruktører og arbejde for at sikre de bedste vilkår og rettigheder for filminstruktører i Danmark? Så er jobbet som chefjurist hos Danske Filminstruktører måske noget for dig.

Vi søger en chefjurist med erfaring i kommercielle forhandlinger, som har politisk tæft og som kan samarbejde med mange forskellige aktører i branchen.

Dine primære arbejdsopgaver bliver:

  • Forberedelse og deltagelse i forhandlinger af kommercielle rettighedsaftaler og overenskomster med producenter, broadcastere og streamingtjenester
  • Deltagelse i samarbejde på tværs af branchen, særligt i regi af fællesorganisationer som Create Denmark m.fl.
  • Deltagelse i strategiudvikling og -implementering internt i organisationen og på tværs af branchen
  • Løbende opgaver med udformning af høringssvar, vedligeholdelse af foreningens privatlivspolitikker (GDPR), medlemskommunikation m.m.
  • Betjening/rådgivning af vores bestyrelse, som består af aktive og engagerede filminstruktører

Vi kan tilbyde

En fuldtidsstilling med høj grad af selvstændigt ansvar og spændende opgaver i et kunstnerisk og levende miljø med højt til loftet. Vi prioriterer fællesskabet højt og har mange sociale arrangementer. Møder om aftenen vil også forekomme. Vi bor i Indre By i et kontorfællesskab med Danske Dramatikere og Danske Sceneinstruktører.

Du kommer til at arbejde tæt sammen med resten af vores sekretariat og bestyrelse, altid med udgangspunkt i at varetage vores medlemmers interesser på bedste vis. Derudover kommer du til at arbejde meget tæt sammen med de øvrige kunstnerforbund og andre aktører i branchen. Rejseaktivitet vil forekomme i mindre omfang.

Løn- og ansættelsesvilkår efter nærmere aftale.

Kvalifikationer

Vi forestiller os, at du er uddannet cand. jur. eller cand.merc.jur. og har mindst 3 års erfaring med forhandling, god kommerciel og politisk forståelse, kendskab til ophavsret og rettigheder i øvrigt samt en veludviklet evne til at kommunikere med både vores medlemmer, samarbejdspartnere og modparter. Du skal kunne trives i en travl hverdag med mange forskellige opgaver og korte beslutningsveje.

Som person har du et godt humør, og du er empatisk, samarbejdsorienteret, udadvendt, initiativrig og trives med at arbejde i et uformelt miljø.

Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til jurist Lars Kragh fra 9. januar 2023 på 33 33 08 88 samt via foreningens hjemmeside www.filmdir.dk.

Ansøgningsfrist er 23. januar 2023 kl. 12 og ansøgningen, CV og eksamensbevis bedes sendt til mailadressen: job@filmdir.dk mærket ”Chefjurist”.