Hop til undermenu
Nyheder
20.03.2024

Danske Filminstruktører søger Chefjurist

Vil du være med til at udvikle foreningen Danske Filminstruktører, er du interesseret i den kunstneriske branche, og har du lyst til at arbejde for at sikre de bedste vilkår og rettigheder for filminstruktører i Danmark? 

Så er jobbet som chefjurist hos Danske Filminstruktører måske noget for dig.

Vi søger en chefjurist med kendskab til ophavsret og interesse for kommercielle forhandlinger, som har politisk tæft og som kan samarbejde med mange forskellige aktører i branchen.

Dine primære arbejdsopgaver bliver:

  • Forberedelse og deltagelse i forhandlinger af kommercielle rettighedsaftaler og overenskomster med producenter, broadcastere og streamingtjenester.
  • Deltagelse i samarbejde på tværs af branchen, særligt i regi af fællesorganisationer som Create Denmark m.fl. og være bindeled mellem organisationerne og foreningen.
  • Deltagelse i strategiudvikling og -implementering internt i organisationen og på tværs af branchen.
  • Løbende opgaver med udformning af høringssvar, vedligeholdelse af foreningens privatlivspolitikker (GDPR), medlemskommunikation m.m.
  • Betjening /rådgivning af medlemmer og vores bestyrelse, som består af aktive og engagerede filminstruktører.
  • Juridisk faglig ledelse af foreningens to kontraktjurister i samarbejde med sekretariatschefen, dog uden personaleansvar.

Vi kan tilbyde

En fuldtidsstilling med høj grad af selvstændigt ansvar og spændende opgaver i et kunstnerisk og levende miljø med højt til loftet. Vi er et mindre sekretariat, som prioriterer fællesskabet højt og har mange sociale arrangementer. Møder om aftenen vil også forekomme. Vi bor i indre by i et kontorfællesskab med Danske Dramatikere og Danske Sceneinstruktører.

Du kommer til at arbejde tæt sammen med sekretariatschefen og resten af sekretariatet samt bestyrelsen, altid med udgangspunkt i at varetage vores medlemmers interesser på bedste vis. Derudover kommer du til at arbejde tæt sammen med de øvrige kunstnerforbund og andre aktører i branchen. Rejseaktivitet vil forekomme i mindre omfang.

Løn- og ansættelsesvilkår efter nærmere aftale.

Kvalifikationer 

Vi forestiller os, at du er uddannet cand.jur. eller cand.merc.jur. og har mindst 3 års erfaring med forhandling, god kommerciel og politisk forståelse, kendskab til ophavsret og rettigheder i øvrigt samt en veludviklet evne til at kommunikere med både vores medlemmer, samarbejdspartnere og modparter. Du skal kunne trives i en uhøjtidelig og til tider, travl hverdag med mange forskellige opgaver og korte beslutningsveje.

Som person er du empatisk, samarbejdsorienteret, udadvendt, initiativrig og trives med at arbejde i et uformelt miljø.

Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til jurist Lars Kragh på 33 33 08 88 samt via foreningens hjemmeside www.filmdir.dk

Ansøgningsfrist er 15. april 2024 kl. 12 og ansøgningen, CV og eksamensbevis bedes sendt til mailadressen: job@filmdir.dk mærket ”Chefjurist”.

Danske Filminstruktører er den faglige organisation for omkring 600 filminstruktører, der beskæftiger sig med alle former for instruktions- og manusopgaver, såsom instruktion og manuskriptskrivning af spillefilm, tv-serier, dokumentarfilm, reklamefilm, animationsfilm m.m. Læs mere om os på www.filmdir.dk.