Hop til undermenu

Medlemsbladet TAKE

Danske Filminstruktørers medlemsblad TAKE udkommer to gange årligt. Bladet er et informationsblad og et debat-forum for aktuelle filmpolitiske diskussioner.

TAKE #81 - Afslagets Anatomi

I seneste udgave af TAKE - TAKE 81 - dykker temaredaktør & filminstruktør Martin Strange-Hansen ned i Afslagets Anatomi. Han undersøger, hvordan man arbejder med afslag på idéer og projekter, både som afsender af et afslag og som modtager af et afslag. Hvilke psykologiske processer afføder det at få et afslag på et kreativt projekt, som man har arbejdet med længe og hvad er instruktørernes personlige erfaringer med at modtage afslag?

Blandt de mange artikler i bladet kan du fx læse:

  • Et Filminstutut - flere afslagsverdener, hvor Jakob Høgel fortæller om de forskellige måder at arbejde med afslag på - på hhv. Konsulentordningen og New Danish Screen.
  • Afvisningens psykologi, hvor erhvervspsykolog Thea Mikkelsen beskriver de mekanismer, der går i gang, når man, som kreativ, får sit arbejde afvist. You can find an english version of the article on the psychology of rejections here.
  • At blive bombet tilbage til "År 0", hvor filminstruktør Julie Bille fortæller om sin afslagshistorie og fremlægger formuleringerne fra sine afslag.

Du kan læse bladet herunder. God fornøjelse! 

 

Her finder du tidligere udgivelser af TAKE