Hop til undermenu

Medlemsfordele

Som medlem hos Danske Filminstruktører har du adgang til en lang række fordele, såsom kontraktforhandling, a-kassevejledning, en fordelagtig ulykkesforsikring samt faglige og sociale arrangementer.

Ligeledes bliver dine instruktørinteresser varetaget ved generelle overenstkomstforhandlinger i inden- og udenlandske rettighedsorganisationer.

Generelt

Danske Filminstruktører afholder flere gange om året medlemsarrangementer af filmfaglig art og arrangerer møder mellem medlemmer og udenlandske instruktører. Hvert år afholder vi desuden den meget omtalte Champagnefest, hvor vi fejrer de instruktører, som har haft biografpremiere på en film det forløbne år. Medlemmerne holdes løbende orienteret gennem nyhedsbreve, hjemmeside og medlemsbladet TAKE.

Pressekort

Vedr. ansøgning til pressekort - kontakt sekretariatet.

Pensionsordning hos PFA

Som medlem af Danske Filminstruktører er det muligt at få en pensionsordning hos PFA. I den løsning, som PFA tilbyder, er der inkluderet en forsikringspakke og indbetaling til pension.
 
Tilmelding og kontakt vedr. pensionsordningen for medlemmer af Danske Filminstruktører foregår direkte med PFA. Du kan tilmelde dig ved at udfylde tilmeldingsblanketten, som du finder et link til herunder. Her finder du også infopakken om MedlemsPlus PFA Pension, hvor du kan læse om pensionsordningen.
For mere info om pensionsordningen kontakt PFA Rådgivningscenter på 70 12 50 00. 
 
  • Tilmeldingsblanket Medlemsplus PFA Pension
  • Infopakke om Medlemsplus PFA Pension


Ulykkesforsikring

Som medlem har du mulighed for at tegne en fordelagtig kollektiv ulykkesforsikring, som dækker 24 timer i døgnet overalt i verden.

Lån af kameraer gennem Solidarisk Kamera

Der er mulighed for at låne kameraer gennem Solidarisk Kamera, som er støttet af Danske Filminstruktører og Canon. Der er to kamerapakker samt en lydpakke. Læs mere her.

EKKO

Filmmagasinet EKKO bliver sendt til hvert enkelt medlem.

Medlemsrabatter

Derudover giver et medlemskort, som udstedes ved indmeldelse, følgende rabatter:

  • Billetrabat til Aalborg Teater: En billet kan købes til 100 kr. (ved bestilling oplyses navn, adresse, telefonnummer og mail). Aalborg Teater Billetservice vil gerne se et billede af medlemskortet ved bestilling. Betaling af billetter sker via betalingslink. Bemærk der kan være forestillinger fx gæstespil, hvor rabatten ikke gælder. 
  • Billetrabat til Teater Grob: kr. 110 for billetter på række 1-7 og kr. 70 for billetter på række 8-11
  • Billetrabat til Svalegangen: 1/2 pris på billetter


Kunstnerboliger - Dansk Kunstnerråd

Dansk Kunstnerråd råder over adgang / er repræsenteret i bestyrelsen for en række kunstnerboliger, som kan søges årligt. På Dansk Kunstnerråds hjemmeside kan du læse om stederne, ansøgningsfrister og hvilke kriterier, der er opstillet for at komme i betragtning til boligerne.


Vil du være medlem? 

Medlemskab søges hos bestyrelsen, se siden Vil du være medlem.

Kontingentet er kr. 1.289,00 i kvartalet. Der er mulighed for reduceret kontingent for R-medlemmer (rettighedsmedlemmer). 

Elever ved de danske filmskoler har gratis medlemskab (Den Danske Filmskole, Super 16, Super 8 og 18Frames), mens nyuddannede elever betaler nedsat kontingent.