Hop til undermenu
Nyheder
09.10.2020

Se med, når Filminstituttet sender DOKDAG TO-GO!

Filminstituttet afholder i november tre webinarer som erstatning for den årlige DOKDAG, der var planlagt til den 2. november. Hensigten er at skabe et digitalt rum for vidensdeling og inspiration for dokumentarbranchen, da COVID-19 gør det uforsvarligt at samles, som vi plejer. Sæt kryds i kalenderen den 5., 10. og 12. november kl. 9-10.15. Tilmeldingen åbner 26. oktober, hvor det fulde program også offentliggøres.

Klimahensyn og corona udfordrer branchens tradition for at rejse ud i verden og researche på historier, møde medvirkende og opdyrke personlige relationer med kolleger og investorer. Der er brug for at udvikle nye metoder til at instruere, finansiere og distribuere internationalt i en tid, hvor vi kan se frem til at rejse mindre end tidligere. Derfor inviterer Filminstituttet dokumentarbranchen til DOKDAG TO-GO, der afholdes som tre webinarer under overskrifterne 'Finansiering', 'Instruktion / Produktion' og 'Distribution'.

De tre webinarer afholdes den 5., 10. og 12. november kl. 9.00 – ca.10.15. Arrangementerne er forbeholdt dokumentarbranchen. Deltagelse er gratis i år.

Tilmeldingen åbner den 26. oktober, hvor det fulde program også offentliggøres via nyhedsbrev og her.