Hop til undermenu
Nyheder
06.02.2021

Stort tillykke til Lise Lense-Møller - modtager af Danske Filminstruktørers IB-Pris 2021!

Danske Filminstruktører uddelte for 8. gang landets eneste producer-pris under Filmakademiets Robert 2021! I år til filmproducer Lise Lense-Møller!

IB Prisen uddeles af Danske Filminstruktører til vovemodige, nytænkende, risikovillige, anarkistiske entreprenører uden angst for at blive upopulære og frem for alt med et stort bankende hjerte for film og hele det dødbesværlige slæng, der nødvendiggør filmenes frembringelse.

Danske Filminstruktørers motivation for at give Lise IB-prisen i år lyder:

I Danske Filminstruktører ønsker vi med prisen fortsat at slå fast, at de bedste film skabes i gnisterne fra et inspirerende og produktivt producer-instruktør samarbejde.

Og når man spørger nogle af de instruktører, der arbejder tæt sammen med dig Lise, er det særligt dit gode samarbejde med og respekt for instruktøren, som de fremhæver, sammen med din insisteren på at holde fast i filmen som et kunstnerisk værk. 

Du er dybt dedikeret, effektiv uden lige, analytisk skarp og går aldrig på kompromis med det filmiske. Det er en stor tryghed for instruktør og hold, at du går hele vejen når du har sagt ja, og du vil have den bedste film. 

Og det er netop på grund af din beundringsværdige måde at arbejde på, din skarphed og din integritet, at Danske Filminstruktører vælger at uddele IB-prisen til dig Lise Lense-Møller i år!

Stort tillykke fra bestyrelsen i Danske Filminstruktører!