Hop til undermenu
Nyheder
01.06.2021

Vil du være med i et instruktør-programudvalg for PICTURE THIS?

Her er et open call fra PICTURE THIS_21 – den årlige endags Film Tech konference, der undersøger, hvordan historiefortælling, teknologi og visioner spiller sammen i fremtidig filmskabelse: De søger 2-3 instruktører, der vil være med udviklingen af en instruktør-vinklet session til konferencen. 

Deres primære målgruppe for konferencen er de kreative kernefunktioner på live action spillefilmsproduktioner (særligt instruktør,  fotograf og production designer) samt producere. Ideen er at sammensætte små officielle programudvalg (2-3 personer) for hver faggruppe, som sammen med projektleder Mariann Nederby Madsen får til opgave at udvikle en session, der er skræddersyet til den enkelte faggruppe og som undersøger, hvordan introduktionen af realtime teknologier og virtual production metoder, påvirker faget praktisk og kunstnerisk, hvilke nye muligheder og udfordringer, der følger med teknologien, og hvilken betydning det har for processen/samarbejdet på tværs af de kreative kernefunktioner. 

Hvis du vil være med i instruktør-programudvalget, afholdes der 1-2 programudviklingsmøder på denne side af sommerferien, hvorefter PICTURE THIS_21 kan begynde at tage kontakt til potentielle speakers. Der bliver muligvis også et 3. møde efter sommerferien. Som del af programudvalget, vil man, udover at blive krediteret som sådan, blive inviteret med til konference og middag for speakers og samarbejdspartnere.

Kontakt Mariann Nederby Madsen for at høre mere og tilmelde dig, hvis du vil være med i udvalget:

Tlf. 50 69 01 25

Mail: mn@visiondenmark.dk