Hop til undermenu

Vores indsatser

Er du medlem, og har du som instruktør oplevet grænseoverskridende adfærd, så kan du ringe til os og få en snak – også hvis du er i tvivl, om du har overværet eller begået en krænkelse.

Vi tilbyder en række tiltag, som kan hjælpe dig, der har brug for hjælp. Blandt vores tiltag har du mulighed for at: 

Hos Danske Filminstruktører står vi altid klar til at hjælpe dig. Vi har opkvalificeret vores viden hos både medarbejdere og formandskab om grænseoverskridende adfærd og klædt os på til tale med vores medlemmer, når de henvender sig. 

Hos Danske Filminstruktører kan vi komme ud for en situation, hvor vi både repræsenterer medlemmer, der er blevet krænket - og medlemmer, der er anklaget for at krænke. Dette har vi naturligvis også taget stilling til, og du kan læse mere om vores håndtering af sådan en situation i vores erklæringstekst.

Som et led i vores tiltag har vi holdt kurser og seminarer for medlemmer omkring grænseoverskridende adfærd. Bl.a. et lederkursus om retsikkerhed og lederskab og et ledelsesseminar med erhvervspsykolog Louise Dinesen om hvordan man, som instruktør, skaber et trygt arbejdsrum uden grænseoverskridende adfærd.