Hop til undermenu
Nyheder
28.01.2015

Danske Filminstruktører søger juridisk konsulent

Efter mange år på posten har vores ene juridiske konsulent valgt at søge nye græsgange. Foreningen Danske Filminstruktører søger derfor med tiltrædelse snarest muligt en jurist, der serophavsret, kontraktsret og forhandling som et spændende arbejdsfelt. Du må gerne have nogle års erfaring, men det er ikke et krav.

Som person er du udadvendt, uformel og besidder et godt humør. Arbejdsmæssigt skal du have indfølingsevne og kunne arbejde selvstændigt i perioder under tidspres.

Du vil indgå i et sekretariat på yderligere 4 personer og vil som arbejdsopgaver primært skulle påtage dig rådgivning, kontraktkoncipering og forhandling med film- og tv-producenter.

Stillingen er på fuld tid og løn forhandles individuelt og efter kvalifikationer.

Danske Filminstruktører bor i indre by i et kontorfællesskab med foreningerne Danske Sceneinstruktører og Danske Dramatikere og vores omgangstone er uhøjtidelig, personlig og præget af humor. Det er vigtigt for os, at vi har et godtarbejdsmiljø.

Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til juridisk konsulent Lars Kragh samt via foreningens hjemmeside www.filmdir.dk.

Ansøgningsfrist er mandag den 23. februar 2015kl. 12, og ansøgningen bedes sendt til mailadressen:job@filmdir.dk, mærket ”Juridisk konsulent”.

 

Danske Filminstruktører

Nørre Voldgade 12, 2. th, 1358 København K

Telefon 33 30 08 88 www.filmdir.dk