Hop til undermenu
Nyheder
11.04.2016

147 portrætter malet af Peter Holmgård

Kunstner og maler Peter Holmgård inviterer medlemmer af Danske Filminstruktører til at medvirke i et nyt og anderledes kunstværk.

LÆS INVITATIONEN HERUNDER:

147 portrætter malet af Peter Holmgård

Jeg vil male (ca.) 147 portrætter over de næste år. Portrætterne udføres alle efter de samme enkle retningslinjer – nære nærbilleder, blikket rettet udad mod betragteren, olie på lærred, nogenlunde samme højkantsformat.Om nogle år, når alle portrætterne er malet (ca. 2020 +/-) vil jeg vise dem samlet i én udstilling. Udstillingen er projektets primære mål. Det bliver en monumental installation bygget op af omhyggelige observationer af 147 menneskeansigters mest intime detaljer.Jeg søger deltagere som ønsker at være blandt de 147. Deltag således:

A. Bestil et portræt af dig selv eller et familiemedlem... Fordi der følger nogle forpligtelser med(C og D) gør jeg det ekstremt billigt. Kontakt mig for at høre om pris.

B. Jeg fotograferer modellen. En fotosession tager ca. en time. Jeg bruger fotografierne som forlæg til portrættet.

C. Hent billedet og placér det i hjemmet, hos barnebarnet, på kontoret… Fotografér det der hvor det hænger og send billedet til mig.

D. Når tiden kommer skal i bringe billedet til mig, så jag kan udstille det sammen med de andre 146 portrætter.

E. Hent billedet hjem igen efter udstillingen til glæde for oldebørn og tipoldebørn. 

Det er ikke gjort før - I kan hjælpe med at realisere det!

Deltag som enkeltperson eller som gruppe og hvis I kan lide projektet, så vær med til at sprede budskabet. I skrivende stund er jeg i gang med portræt nummer 23.

Bedste hilsner

Peter Holmgård

post@peterholmgaard.dk / www.peterholmgaard.dk - 147 P