Hop til undermenu
Nyheder
24.10.2016

Instruktører søges til panel-event hos Dansk Skuespillerforbund

Kære instruktører og castere

Dansk Skuespillerforbund afholder i efteråret en åben film casting-præsentation for vores medlemmer, og vi vil gerne invitere dig til at deltage i vores panel af instruktører og castere.

Fredag, den 18. november 2016 kl. 10.00 til 17.00.

DSF Studio, Tagensvej 85, 2. Sal, 2200 København N

Vi ønsker at give dig et unikt indblik i vores medlemmers store potentiale og alsidighed – med andre ord vil du på forholdsvis kort tid blive præsenteret for en bred skare af skuespillere.

Deltagerne vil spille en scene efter eget valg på ca. 3 min.  

Som paneldeltager har du pga. den stramme tidsplan ikke mulighed for at give respons til det enkelte medlem under selve auditionen.

Ved ankomsten får du udleveret en deltagerliste, og til den enkelte deltagers præsentation får du et CV, billede og kontaktoplysninger i tilfælde af, at du senere vil i kontakt med deltagerne.

DSF Studio står for det praktiske omkring arrangementet og sørger for mad og drikke gennem dagen. 

Vi håber, du har lyst til at deltage – det er også en god mulighed for at hilse og netværke med andre inviterede instruktører og castere!

Tilmelding senest onsdag, den 26. oktober til Karin Iwersen, DSF Studio, ki@skuespillerforbundet.dk, telefon 33 24 22 00

OBS. Du er meget velkommen til at sende en repræsentant, hvis du ikke selv har mulighed for at deltage. Der er også mulighed for at deltage i en mindre del af arrangementet, i så fald giv os besked om i hvilket tidsrum, du kan være til stede.

Venlig hilsen

Karin Iwersen

DSF Studio