Hop til undermenu

13.05.2023

Kursus i 'Rosendahl-metoden' på Filmskolen

Kom til kursus i 'Rosendahl-metoden' - et kunstnerisk ledelsesværktøj, der fordrer bedre relationer på tværs af filmholdet og giver mere plads til kunstneriske kræfter

Foto: Den Danske Filmskole

Rosendahl-metoden er en kunstnerisk metode, der gør dig modig og lydhør, og som resulterer i radikale filmiske ideer og giver plads til munterhed og begejstring i samarbejdet med filmholdet.

Metoden er et stramt styret ritual, der involverer alle filmens kunstneriske a-funktioner, hvor man er optaget af nye måder at samarbejde på og af at skabe bedre relationer på tværs af filmholdet. Når instruktøren bakker lidt ud, så bliver der mere plads til de andre kunstneriske kræfter på en film.

Kurset afholdes af filminstruktør Christina Rosendahl og forsker Lars Geer Hammershøj (DPU), som er ekspert i kreativitet og samskabelse. 

Kurset afholdes over to dage, fra d. 13. maj til d. 14. maj 2023. Deadline for tilmelding er 4. maj. Læs mere om kurset og tilmelding her.


Om Christina Roseldahl

Christina Rosendahl er uddannet filminstruktør fra Super16. Hun har instrueret en række spillefilm og dokumentarfilm, senest Vores Mand i Amerika (2020), Idealisten (2015) og Vold i Kærlighedens Navn (2018). Rosendahl har været forperson for Danske Filminstruktører fra 2014-2022 og er nu bestyrelsesleder i Kulturens Analyseinstitutet. Hun arbejder p.t. med kreativitetsforsker Lars Geer Hammershøj i et KUV-projekt om Rosendahl-metoden.

Eksport begivenhed til din kalender