Hop til undermenu
Nyheder
  • Medlemsnyt
30.06.2014

Nedsat åbningstid

Vi gør opmærksom på, at sekretariatet i juli måned har nedsat åbningstid. Telefonerne er åbne dagligt fra kl. 10 - 15. God sommer til alle.

Læs mere

25.06.2014

Tid:
15:00

Sted:
Boghallen på Rådhuspladsen

Tilmeldingsfrist:
ikke nødvendigt

BOGRECEPTION

Anne-Grethe Bjarup Riis inviterer til reception i anledningen af udgivelsen af sin bog Send mere kærlighed

Læs mere
Nyheder
24.06.2014

Folkemord på film - danske film sætter dagsordener

The Act of Killing har sat et banebrydende fokus på det oversete folkemord i Indonesien. Både for indoneserne selv og i det store udland har filmen skabt en ny opfattelse af tragedien – for ofrene og for de skyldige. Toneangivende politikere og branchefolk fandt vej til debatten på Folkemødet, hvor stjerneinstruktøren Joshua Oppenheimer gav et indblik i, hvordan filmmediet kan sætte tunge politiske dagsordner.

Læs mere

13.06.2014

Tid:
17:30

Sted:
Folkemødet på Bornholm - hos Danske Filminstruktører i Kulturens Telt på Indermolen, I1

Tilmeldingsfrist:
ikke nødvendigt

Tilmelding:
ikke nødvendigt

FOLKEMORD PÅ FILM

Danske Filminstruktører indbyder med udgangspunkt i The Act of Killing til en debat om filmens indflydelse på den politiske dagsorden. Christina Rosendahl interviewer Joshua Oppenheimer om filmens effekt på medier og samfund, og panelet diskuterer, hvordan film som The Act of Killing påvirker vores holdninger, og hvorfor filmmediet er så stærkt over for folket og vores beslutningstagere.

Læs mere
Nyheder
03.06.2014

Interview med Ruben Östlund & Erik Hemmendorff

Den svenske instruktør Ruben Östlund har netop vundet Un Certain Regard-jurys pris ved dette års Cannes Festival for filmen Turist. Læs her et inspirende interview med Östlund og hans faste producer Erik Hemmendorff. Interviewt blev trykt i TAKE 62.

Læs mere